MADAME TIL ALLE - FORNYELSE TIL HJEMMET! 

Madame® er interiørvarer til alle som er interessert og engasjert i innredning, hus og hjem. Kolleksjonen består også av basisvarer som vil vare over tid samtidig som nyheter utvikles hver sesong i tråd med trendene. Norskdesignede, unike produkter er en stor del av varepakken til Madame. Her finner du stilige og moderne varer med romantiske og elegante detaljer. Madamekolleksjonen består av serviser, tekstiler, interiørvarer, lykter, småmøbler med mer. Madame-krukkene med lokk i antikk, sort og sølv er en av våre bestselgere!

UNIKT DESIGN

Et utvalg av merkevaren Madame har et eget og unikt design, skapt av vår egen designer Jorunn Vigebo. 
Madame-krusene med tilhørende vaser og Vigeo-lyktene er noen av varene designet kun for Madame® Krusene har blitt godt mottatt av kunder over hele landet og vi har tekstiler som utvikles med samme design og stilretning slik at de passer godt inn i kolleksjonen.

Designeren henter inspirasjon i sesongens trender og skaper mønster og elementer med de farger som gir en god kombinasjon - også til de andre produktene i Madame. Denne sesongen har materialkvalitet og detaljer stått i fokus. Nyhetene i Madame-kolleksjonen er større og mer ruvende, noe som samsvarer med sesongens trender. Madame® - fornyelse til hjemmet.